Kulit wajah Anda gelap dan kusam ? Masalah jeragat dan jerawat semakin menghantui Anda ? Anda menginginkan kulit yang cantik, cerah dan bersih secara semulajadi ?

Anda Dah Cuba Macam-macam Produk Tapi Tak Berkesan Langsung ?

Penat, kecewa, duit dah habis beribu-ribu beli macam macam produk. Dah pakai bermacam-macam produk tapi belum Nampak hasilnya ? Takpe jangan risau, saya nak ucap tahniah sebab masih belum give up dan masih survey produk-produk yang mampu bantu menyelesaikan masalah kulit anda. Saya nak bagitau anda bertuah sebab sampai ke laman web ini, sebab pencarian produk menyelesaikan masalah anda bakal berakhir disini.

Pengambilan kolagen dalam kuantiti yang banyak boleh memberikan kesan kepada fungsi hati dan buah pinggang yang akan menyebabkan kegagalan kepada fungsi kedua-dua organ penting ini.

Semakin meningkat usia, kolagen di dalam badan semakin berkurangan dan perlu ada pengganti.

Ramuan yang terdapat di dalam Miruku White mengandungi khasiat yang tinggi terhadap tubuh badan.

miruku white

Tomato

Tomato ada banyak khasiat tau. Tomato mampu mencerahkan serta melembabkan kulit wajah serta mengurangi minyak yang berlebihan dan juga bertindak sebagai pelindung sinaran UV dan menghilangkan jerawat. .

miruku white

Madu

Manfaat madu sangat banyak sekali, selain untuk kesehatan madu juga bermanfaat kerana ia memiliki kandungan yang mampu mengikat zat air sehingga dapat menjadikan kulit gebu dan awet muda. Madu sangat efektif untuk mengecilkan pori-pori wajah.

miruku white

Kurma

Kurma mengandungi Vitamin A yang mampu menyingkirkan sel kulit mati serta Vitamin B5 yang mampu memperbaiki kulit rosak disebabkan oleh radikal bebas serta masalah dapat mengatasi masalah kulit.

DELIMA

Buah Delima

Buah delima boleh melindungi epidermis dan dermis kulit dengan membantu pengembalian sel kulit, menolong perbentukan semula tisu-tisu badan, penyembuhkan luka-luka dan memperbanyakkan peredaran darah ke kulit.

Bagaimana Susu Pemutih Miruku White Dapat Cerahkan Kulit Anda Secara Semulajadi ?

Susu ni berperisa strawberry, rasa ala ala macam susu dutch lady. Sangat sedap dan sesuai bagi mereka yang kurang gemar meminum susu kerana rasanya tidak memualkan macam susu yang biasa. Hanya perlu dibancuh dua kali sehari setiap pagi dan malam sebelum tidur. Susu pemutih Miruku White ini akan bertindak mencerahkan kulit secara keseluruhan secara semulajadi.

Jom Dapatkan Kulit Yang Cerah Secara Semulajadi

" BARU JE MAKAN TAK SAMPAI 2 MINGGU, KULIT DAH NAMPAK SEMAKIN CERAH “

"WAJAH FLAWLESS BEBAS JERAWAT "
"CERAH BERSERI TANPA MAKE UP"
"WAJAH CERAH SEKATA"

5 Sebab Kenapa Anda Harus Menggunakan Susu Pemutih Miruku White

  • Wajah akan kelihatan cantik berseri, bebas dari masalah jeragat dan jerawat
  • Kulit akan menjadi cerah sekata secara keseluruhan secara semulajadi tanpa menggunakan kolagen
  • Cara pengambilan yang mudah. Hanya bancuh dua skop pada waktu pagi sebelum sarapan selepas dua skop pada waktu malam sebelum tidur
  • 1 bekas boleh digunakan sehingga sebulan
  • Bahan-bahan yang digunakan adalah daripada ekstrak buah-buahan semulajadi dan tanpa menggunakan kolagen
poster 2

Kelebihan Miruku White berbanding produk lain

Miruku White: (Susu Pemutih)

  • Cara pengambilan yang mudah hanya 2 kali sehari (Pagi dan Malam)
  • Susu ni sedap diminum (Berperisa strawberry)
  • Sesuai untuk Lelaki Dan Wanita
  • Produk ni diperakui oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan dalam kategori FDI (Food-Drug Interphase)
  • Boleh diminum oleh semua golongan
  • Menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Tomato, Kurma, Madu (Bahan Utama)
  • Miruku White ni adalah susu tanpa kolagen
  • Memutihkan kulit secara sihat ke keseluruhan badan
  • Badan kekal bertenaga sepanjang hari

MACAM MANA CARA UNTUK MINUM?

  1. Disarankan minum pada waktu pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur
  2. Bancuh 2 skop susu dalam segelas air suam
  3. Air suam dalam 200ml
  4. Kacau dan minum serta bagus diminum segera

WAKTU BILA YE NAK MINUM MIRUKU?
Waktu sesuai anda minum susu ni pada waktu pagi dan malam. Pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Untuk kesan terbaik anda minum secara konsisten pada setiap hari dan amalkan meminum air masak yang mencukupi.

BERAPA LAMA BOLEH NAMPAK KESAN?
Kesan cepat atau lambat bergantung kepada individu, sebab tindak balas badan kita terhadap produk berbeza mengikut hormon masing-masing. Tapi setakat hari ni kesan cepat customer kami pernah bagi feedback, DALAM SEAWAL DUA MINGGU KULIT MENJADI PUTIH manakala KULIT KUSAM

ADA KESAN SAMPINGAN TAK?
Setakat hari nie, kami belum menerima sebarang maklumbalas negatif dari pengguna Miruku White. Alhamdulillah, rata-rata mereka yang beri maklum balas masalah mereka dapat diselesaikan. Anda jangan risau kerana kami tak menggunakan kolagen dan bahan berbahaya seperti merkuri.

 

Jom Tengok Testimoni Pengguna Yang Berjaya

*Disclaimer: Testimoni-testimoni pengguna adalah hak terpelihara CassiaLeaf Sdn Bhd dan telah mendapatkan kebenaran guna pakai daripada individu-individu terlibat. Kesan atau hasil dari penggunaan produk susu pemutih Miruku White mungkin berbeza ke atas setiap individu. Tiada pengkhususan atau hasil yang tepat dijanjikan oleh pihak CassiaLeaf Sdn Bhd terhadap penggunaan produk susu pemutih Miruku White.

dengan kerjasama kumpulan

"Memperkenalkan inovasi ejen Pencerah wajah terkini Tanpa Menggunakan kolagen"
"Tak sangka baru je minum tak sampai 2 minggu dah dapat wajah yang menawan"